Cum sa faci din rahat bici

Se ia o masina. Patrupeda este camuflata, desigur, fiindca e prototip. Asta nu conteaza! Spui despre ea ca e noua Dacia SUV, doar stii tu din surse sigure. Paranteza: sursele sigure nu au niciodata, in cazul nici unui scrib din asta plin de emfaza, nici chip, nici voce. Sunt niste entitati abstracte. Dar sa-ti fie clar ca informatiile furnizate sunt absolut de netagaduit! Gata paranteza. Mai departe. Faci din ceata asta o stire difuzata la jurnalul de seara si nu uiti sa te bati singur pe umar, felicitandu-te ca ai descoperit nimic. Pozele cu ajutorul carora te lauzi prezinta aceeasi masina, ati ghicit!, camuflata!

Draga Roxana, picioarele tale sunt foarte lungi si foarte frumoase, dar emisiunea e de rahat, la fel cum e si bluful asta. Daca pun o panza de cort neagra peste un Trabant, ii fac niste poze, vi le trimit si zic ca asta-i viitorul Bugatti, ma faceti celebru? Eu nu sunt timid, vreau sa fiu sursa publica!

UPDATE:  cleptomanii de la GSP vor si ei o felie, asa ca stirea troneaza pe primul loc pe site. In ea se vorbeste despre imagini, care de fapt sunt snapshot-uri din filmarea ProTv. Sursa lipseste. Absolut "normal", as zice eu!  Ca asa-i in media...

1 comments:

Anonim spunea...

ce teapa ti-ai luat, chiar era dusteru:))))

Trimiteți un comentariu