Nasol cu criza asta…

Toata lumea are pe buze cuvantul asta, nu-l mai suport! E un fel de “naspa” contemporan! Orice tampit justifica orice ineptie cu motivatia asta terna: e criza! Prieteni comercianti de orice fel, daca tot e naspa treaba, preturile trebuie sa scada, si nu sa creasca!, fiind ca, ghiciti ce, criza inseamna ca lumea nu mai are bani! In fine…

Romanii nu au prea inteles care-i treaba cu situatia asta economica mondiala, desi in fiecare zi la televizor apar diversi “luminati”, care ne explica in cuvinte pe care nici ei nu le inteleg cum e cu smecheria de fapt.

Hai ca va explic eu pe limba tuturor, cu un exemplu din viata cotidiana: bah, s-au intors cersetorii din Europa! E plin de ei! Va dati seama cam cat de naspa e situatia prin UE, daca acesti comercianti de mila en detail au considerat ca e mai bine in Romania? Nasol nu?

Dar-ar Domnu’ sa se gate cat mai repede porcaria asta, sa place naibii inapoi! Nu de alta, da’ daca tot ne-au explicat vesticii cum e cu egalitatea de sanse, cu democratia, cu drepturile minoritatilor, ar fi bine sa ne arate intai si un exemplu convingator!

0 comments:

Trimiteți un comentariu