Cum se fabrica o stire

E nasol, e criza, lumea n-are ce lucra, se-nchid fabrici. Nu si alea de stiri! Alea merg brici!

Poporul e plictisit de politica, suparat ca Ernest l-o prins pe unu cu amanta si nemultumit ca mama de schimb are paduchi! Repede, trebuie sa facem ceva sa-l aducem inapoi in fata ecranului! Dar ce?!

Doamne-s multam! A fost cutremur! Da da da! Nu conteaza ca a avut intensitatea unei ejaculari, doua saptamani avem ce difuza! Chemam la "talk soaie" specialisti si facem reportaje despre oameni, care foarte speriati fiind, au iesit pe strada ... ca sa mearga dupa sotie la lucru! Dar erau speriati bah!

Dup-aia ne amintim ca Bucurestiul e plin de cladiri darapanate, cu bulina rosie! Acum ca-i la moda, bulina rosie e o mare problema si facem o emisiune pe tema asta! Restul de 51 de saptamani din an, trecem pe acolo si zambim fericiti ca aia care fac filme porno inauntru, macar au avut decenta sa puna o bulina frumos colorata pe imobil!

Vreau si eu sa fiu jurnalist, sa sprijin un microfon, sa spun la el ce-am visat azi noapte, sa se uite prostii la mine, si sa traiesc bine din asta!

PS: In judetul Cluj arde o padure! Dupa ce ca mai avem putine, si la alea le dam foc, voit au ba! Aia e stire de deschidere de jurnal ba carnatilor! Daca tot vreti sa faceti ceva in afara de bani din reclame si audienta, educati taranii sa nu mai dea foc la miriste si poilitia sa-i prinda pe aia care se joaca cu chibriturile printre copaci!

2 comments:

Dani spunea...

Sa nu fi dat foc la pădure un posibil cumpărător iritat de refuzul proprietarului de a vinde pădurea.
Ce mi-a plăcut aia cu un cutremur de intensitatea unei ejaculări :))

TomSiJerry spunea...

Pai tot ce se poate, ca-i la moda santajul pentru vanzarea de paduri. De-aia am si zis "voit au ba". Avem noi un pretenar comun care poate sa-ti dea mai multe detalii in sensul asta...doar stii

Trimiteți un comentariu