O noua basica imobiliara?

Dupa cum stiti, BNR a relaxat conditiile de creditare pentru imprumuturile cu ipoteca! Va dati seama ce presiuni au fost. Dar mai ales, va dati seama ce influenti sunt cei care le-au creat, daca au reusit sa influenteze o decizie a Bancii Nationale! Eh, suntem prea mici pentru discutii din astea.

Ce vreau sa scot in evidenta insa e altceva. Vestea a fost primita cu mult entuziasm si emotie lacrimogena de toti speculantii jegosi, aflati in asteptare de fraieri dispusi sa isi vanda munca pe 30 ani, pentru a-si plati cei 70 de metri patrati, amplasati intre pereti de beton!

Atat de  mare a fost excitatia, incat preturile au si crescut brusc, de azi pe maine! Numai ca, romanii s-au cam prins care-i smecheria si nu mai pun botul! Am constientizat si noi, intr-un final dramatic, ca ceea ce ieri costa 10 euro, n-are cum sa valoreze azi 15, si maine 20, decat daca se gaseste idiotul care sa plateasca! Ei uite ca prostul nu mai e chair atat de prost, si mascaricii astia care adulmeca la bani nemunciti ca cateaua in calduri or sa ramana cu buza umflata!

Vroiai ieri 70.000 si azi 80.000?! Iti ofer maxim 65.000! Daca nu, iti ofer putina UE! Oricum se va zbarci pielea pe tine pana apuci sa vinzi la pretul asta! S-a intos roata nehalitilor, acum cererea stabileste pretul!  Cum ar zice “un mare filozof in viata”: hai pa pa pa pa!

0 comments:

Trimiteți un comentariu