Şi care-i problema pana la urma?

In fiecare an, aceeasi poveste: Tiriac vine, aduce cu el cativa bogatasi europeni, impusca impreuna vreo 150 de mistreti, dupa care trag un chiolhan, dupa care isi iau talpasita, discret, elegant si regulamentar.

 

Asa, si care-i problema mea?! De ce tre’ sa vad la toate editiile de stiri tot felul de pitipoance isterizate, care transmit pline de efervescenta, din poarta domeniului de la Balc?! Draga ProTv/ Antena1/ TVR /  Prima Tv / MTV / Etno TV / Private Spice, nu ma intereseaza!  Nu ma pasioneaza nici cati vanatori au fost, nici cine sunt ei, nici marimea penisurilor lor, nici cati mistreti au fost impuscati, nici daca au suferit, nici, nici , nici!

 

Omul e pe domeniul lui, populat cu animale pe banii lui, asa ca face ce vrea el! Orice comentariu suplimentar este generat in proportie de 90% de invidie! Invidia ca “eu” nu am ce are el! Atat si nimic mai mult, orice argumente aditionale sunt de prisos!

 

Nu vreau sa aud cuvantul “macel”! Sunt satul de melodramatisme din astea gratuite, fabricate rapid, in cautare de rating!  O tara de milosi si de activisti “Greenpeace” ce suntem noi! In general, “debordam” de spirit civic si etica atunci cand e vorba de humanoizi, dar cand e vorba de dobitoace, suntem de-a dreptul fanatici! Da’ nu-i asa?!

 

N-am zis ca orice cretin poate sa mearga in padurea Statului si sa se apuce de pac-pac! Eu sunt primul care ma duc sa ii tai boasele! Dar o sa ma scuzati o clipa daca fac exceptie de la regula si nu mor de mila porcilor lui Tiriac! Zic asta pentru ca stiu ca o femela poate sa fete de mai multe ori pe an, si nu un singur pui! Nu va faceti griji aiurea! In plus, ati incercat vreodata un carnat sau orice alt produs din carne de mistret? Delicios!

1 comments:

Dani spunea...

Perfect de acord :)

Trimiteți un comentariu