Defrisari de sezon! Hai sa le boicotam!

E trist! In fiecare an, aceeasi poveste! Zeci de mii de brazi sunt taiati ilegal in preajma Craciunului si vanduti mai apoi in piete. De plantat la loc? Sa fim seriosi! De la hoti, care fura din padurile altora si ar trebui literalmente impuscati, nu ai ce sa te astepti. Dar cu proprietarii care taie in disperare ca "asa vor muschii mei, ca e padurea mea", fara sa se gandeasca la pruncii lor care vor respira doar noxe si peste care se va pravali dealu' la prima ploaie ce ne facem? Astia sunt exact aia care vor sta cu mana intinsa la poarta Statului, ca "i-o batut Dumnezeu"! Nu cretinilor, v-ati "taiat craca" singuri, ca sa fiu cat se poate de plastic! Acuma stati si mancati rahat, nu veniti milogi la punga mea si a altor tampiti ca mine care dau bani la Stat!
Da' stiti cum facem?! Iaca om cumpara, din spirit civic, numai brazi marcati de Romsilva ( sunt aia care au o eticheta pe ei, pe care e inscrisa zona de provenienta etc. )! Hai sa facem testul asta si sa ii lasam pe dasteptii astia sa se spele pe cap cu marfa lor ilegala si imorala!
Alta chestie care ma mira e ca deja vorbim de brazi taiati pentru Craciun! Pai prieteni, pot ei saracii sa fie superbrazii pe steroizi, daca sunt taiati de acum, la doua zile dupa ce i-ai bagat in casa se usuca si iti umple covorul de ace, iar de mirosit, ioc!

0 comments:

Trimiteți un comentariu