RDS si Liga I

RDS da un comunicat de presa, unde altundeva decat in Jurnalul National, prin care isi exprima punctul de vedere in legatura cu acuzatiile care i se aduc cum ca ar limita accesul publicului la mizeria aia scandaloasa care e Liga I!
Dom'le, in principiu au dreptate... adica, au dat banu', iar acum daca vrei sa vezi meciurile trebuie sa te abonezi la ei. OK pana aici! Asta se numeste Economie de Piata!
Ce nu e OK insa este ca, de exemplu, in Timisoara, au acoperire de cablu doar pe vreo jumatate de oras. Asta nu mi se pare normal, din moment ce sunt indemnat sa ma abonez la ei.
O sa ziceti ca pot sa ma abonez oricand la Digi. Corect pana aici DAR: de nesimtirea crasa si ipocrizia tipic romaneasca nu scapam nicaieri! Pai nu stiu cum sa va spun, dar de cand cacanarii au cumparat drepturile la Liga I, receiver-ele lor nu se mai pot lua in chirie ci doar cumpara! Adica pe langa abonament sau mai dau si nu stiu cate milioane pe o scula "made in china" de 2 lei? Asta pe langa faptul ca "serviciul" lor nu mai functioneaza in momentul in care cad doi stropi afara! Pai sa nu va bag eu si sa va scot acolo la mamica voastra? Cacati vopsiti ce sunteti si voi!

0 comments:

Trimiteți un comentariu