Metamorfoza infractor - investitor

Ai o gramada de bani negrii, probleme cu Justitia si nu stii cum sa scapi? Foarte simplu. Iei pe bani de nimic o echipa de fotbal cu traditie, care e undeva in deriva, pe la retrogradare! Bagi niste bani, multi bani, din aia negrii, in jucatori, antrenori etc! Performanta incepe sa apara, chiar finantata de banii tai murdari, si atunci castigi simpatia multor dobitoci care nu pricep care sunt intentiile tale reale, si care nu gandesc mai departe de lungul nasului.
Evident, daca vrea cineva sa te aresteze, ameninti ca te retragi din fotbal si repede un oras intreg se scandalizeaza! Scapi basma curata! Nu conteaza ca tu vezi orasul ala o data pe saptamana maxim! Prostii "te iubeste"!
Dupa un timp, vreo 3 ani, cam asa, gasesti momentul perfect si vinzi echipa cu aproximativ suma pe care ai bagat-o in tot acest timp! Brusc, banii sunt curati ca lacrima si tu te numesti investitor!
Nimic mai simplu!
Poate le explica cineva si dobitocilor care umbla cu steaguri pe strazi chestia asta! Nu e nimic rau sa-ti iubesti echipa si culorile, dar e periculos sa fi atat de "naiv"... ca sa folosesc un termen elegant!

0 comments:

Trimiteți un comentariu