Unde se grabesc motociclistii?

De cate ori trec pe langa mine in trafic tin bine de volan ca nu cumva sa virez putin intr-o parte si sa am parte de surprize, pentru ca nu ii vezi in oglinzi! Si ca totul sa fie si mai nasol, motociclistii astia merg la limita si sunt vesnic grabiti! Unde naiba s-or fi grabind nu stiu, mai ales in oras!
Azi de dimineata, profitand ca aveam culoar caci masina care venea oprise la zebra, ma grabeam sa ies din parcare, ca sa nu blochez apoi tot sensul de circulatie! Da' ce sa vezi, de pe o straduta laterala apare un pustan cu o "motopartza" de asta, si fara sa se asigure calumea, ambaleaza sa intre si el in drumul principal. Un singur amanunt a omis, sa se uite in fata, acolo unde eram eu! Eh, nu s-a petrecut nimic, ca s-a oprit milimetric de portbagajul meu, da' ce vreau eu sa subliniez cu postul asta e ca motociclistii, pe la noi, se dau victime! Fac tot felul de campanii ca sa responsabilizeze lumea si sa fie respectati in trafic!
Asta e OK si sunt de acord, dar ei de ce nu ne respecta pe noi?! De ce nu au invatat ca orasul nu e o pista de curse si ca masinile din trafic nu sunt niste simple jaloane? De unde atata teribilism?
Ne arata oare respectul lor atunci cand merg cu 200 km/h pe soselele astea mizere ale noastre si provoaca accidente?

0 comments:

Trimiteți un comentariu