De ce Microsoft sunt niste hoti!

Sunt la lucru si trebuie sa editez o prezentare, sa mai adaug niste slide-uri. Avand in vedere ca suntem o firma aici, nu poti sa iti instalezi pe computador chiar ce iti trece tie prin minte, ca doar trebuiesc platite licente. In concluzie, ia Power Point de unde nu-i, ca doar costa niste sute bune de dolari o licenta!
Ce sa faci, ce sa faci?...Dupa exact 3 secunde de gandire cu voce tare vine sfatul/sugestia unui coleg de birou: "da pe Google nu se poate?". Brusc si dintr-o data imi dau seama ca am vreo 3 conturi active la Google unul mai gratuit ca celalalt si ca ar fi bine sa dau o geana printre optiuni!
Bingo! 2 click-uri sunt in stralucitorul meu Google Docs, unde poti sa editezi/vizualizezi, cam toate tipurile de fisiere specifice Microsoft Office/ OpenOffice...etc.
Acuma, evident ca nu are asa multe prostioare ca porcaria pe care ne-o vinde Microsoft pe bani grei, da' totusi: poti sa editezi documente? Poti! Este gratuit? Este! Este online si nu mai trebuie sa instalezi nimic? Este!
Nu discutam aici de documente secrete, ci de unele cat se poate de banale!
Asadar, cum se numeste cineva care iti cere 300 de dolari pe chestie care se gaseste gratuit? Aud? ...Jecmaneala!!!
Long live Google!

0 comments:

Trimiteți un comentariu