Mihaela Radulescu pe picior gresit

Sustin parerea lui Tudor Chirila de pe blogul sau in legatura cu declaratia Mihaelei Radulescu despre blogul Andreei Marin. O admir pe Mihaela pentru ceea ce, dar trebuie sa recunosc ca in "Razboiul divelor", episodul n (valoarea lui n probabil ca o cunoaste Dan Diaconescu, expert in episoade), a gresit declarand:

"Ştii cum mi se pare o persoană publică trecută de 30 de ani, de exemplu, care-şi face blog? Exact la fel de ridicolă ca o „tânără“ de vreo 50 de ani dansând lasciv pe muzică house. Ceva e nefiresc, e forţat, parcă vor să ne arate ce cool sunt, ori adevărul e mai puţin spectaculos."


Nu mi se pare absolut deloc ridicola o persoana publica trecuta de 30 de ani care are blog. Blogul este un mijloc de a comunica cu publicul, de a expune parerile, de a dezvalui noutati (sigur nu neaparat, dar e un mijloc mai bun de a informa publicul decat sa scrie ziarele tot felul de porcarii). Nu cred ca exista limita de varsta, daca ne gandim ca si Ion Iliescu are blog, si mai mult ca sigur publicul pe care il vizeaza nu este tocmai de 15-25 de ani. Cum spunea si Tudor, ciudata o astfel de reactie din partea Mihaelei, stiind ca ea este foarte deschisa la tot ce inseamna nou.
Nu imi place Andreea Marin, dar in aceasta situatie primeste bila alba...

0 comments:

Trimiteți un comentariu