Strand si cazare Gyula

Weekend-ul asta am fost la strand la Gyula. Ce pot sa zic? Este mult peste ceea ce poti gasi la Felix de exemplu, si ca si strand propriu-zis, dar si ca si cazare, curatenie, liniste, etc!
Iata cateva detalii bine de stiut:
- cum ajungem : se iese din tara pe la vama Varsand, judetul Arad, la 20 de km de Chisinau Cris, respectiv 60 km de Arad. In momentul in care ai iesit din vama ai intrat in Gyula asa ca e ultra simplu ;)
- intrarea la strand: 1350 Forinti ( adica aproximativ 20 RON ), iar daca sunteti studenti si puteti prezenta o legitimatie ( foarte bun card Euro 26 ) atunci 1100 de Forinti
- intrarea la strand presupune inclusiv bazinul mare de inot ( cel de 50m, care dispune de conditii standard by the way: culoare delimitate, apa limpede la 27 de grade Celsius etc. ) si toate celelalte bazine cu apa termala. Intrarea NU presupune intrarea la Wellness Centrum, sauna, jacuzzi. Welness Centrum si sauna costa 1000 de Forinti intrarea si e destul de misto, adica este un bazin cu tot felul de tasnitoare care fac un masaj excelent si apa are vreo 38 de grade deci nu te topesti, iar sauna este de doua feluri, cu aburi si uscata. Jacuzzi costa 1450 de Forinti, dar care nu merita, parerea mea!
- parcarea in fata strandului costa 2000 de Forinti pe zi, dar in spate este gratuita ;)
- cazarea la pensiuni este foarte buna, cel putin unde am fost noi, si a costat inchirierea a la toata casuta 100 de euro pe noapte ( 9 locuri )

2 comments:

Anonim spunea...

Numele orașului e Chișineu-Criș și nu ”Chisinau Cris”, nu are absolut nicio legătură cu Chișinăul, capitala Moldovei.

Întra-devăr, e frumos la ei, dar acum e frumos și la noi, puteți încerca și lîngă Oradea, la Băile Felix, e super. ;)

CornelB - AmFostAcolo.ro spunea...

Salut, am ajuns la blogul tau cautand info despre vacante. Am vazut lucruri interesante, pentru care as vrea sa mentionez blogul pe site-ul meu, dedicat in intregime acestui subiect, vacantelor, www.AmFostAcolo.ro, in sectiunea "Blog Vacanta". Daca consideri util ca blogul tau sa apara acolo, te rog contacteaza-ma pe adresa de mail cornel [@] amfostacolo.ro.

Trimiteți un comentariu